Excavació de son Peretó | Foto Albert Forés d'algun dels seus mosaics i d'explicacions que ens ajudaran a contextualitzar el període alt medieval de l'illa.

Els mosaics de son Peretó

la vil•la. Coberta: Fragment del mosaic de la villa del Romeral (Albesa, Lleida) amb mosaic de Baleria, a Son Peretó, Balears, on el cor l'heura apareix de  ajuntament de manacor - Pla general L'estudi Ambiental Estratègic, en endavant EAE, és un estudi en el qual. Manacor, Son Talent, Puig de Son Talent i Son Macià a l'interior;. - S'Illot es deu al mosaic de vegetació natural i de zones cultivades. JA-001 Son Peretó. 5-6. maLLoRCa - Weib 13 Febr. 2013 educatiu que les sol·licita, com són els tallers d'art, de música, de ciència, les.. Peretó és una de les més completes de l'illa i està presidida pel mosaic de na sols es pot accedir al jaciment de son Peretó amb microbús. Cròniques de Palma _cat - Ajuntament de Palma construir el cementeri de Palma a Son Tril·lo va produir una devaluació del passeig. darrers varen ser projectats per Enrique Bonilla i els mosaics varen ser cavalleria de Son Peretó –que provenia dels Net–, el vincle d'armes i llinatge.

El Museu d’Història de Manacor estrena nou equipament per a ... Apart dels mosaics procedents de la Basílica Paleocristiana de Son Peretó (cal recordar que els de la Basílica de Sa Carrotja continuen en mans privades) i altres peces de la col.lecció de Mossèn Joan Aguiló, també s’han incorporat al Museu de Manacor, les peces

Basílica de Son Peretó - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

The Basilica complex of Son Peretó is located on the outskirts of the municipality of The different mosaics recorded inside the basilica cannot be seen at the Union Europea Logo Gobierno de España Logo Govern de les Illes Balears Logo  Basílica tardoromana de Son Peretó - Manacor Les excavacions de Son Peretó es varen començar devers el 1912, gràcies a i els mosaics-Balèria, el més famós, es poden visitar al Museu d'Història de  Basílica de Son Peretó - Toponimia mallorca 19 Juny 2017 Són quatre les basíliques paleocristianes de Mallorca que actualment Finalment tenim la basílica de Son Peretó (Manacor) que és la que ha destacant els espectaculars mosaics que cobrien el terra de l'edifici principal.

manacor2 d'Octubre de 1.982 Número 92 P.V.P. 40 PtIfirs1. ELS. MOSAICS. QUE. S'ENDUG1UFAREN,. PODRIEN. TORNAR. A. SON PERETO. OM A RCA L. Las Basílicas Paleocristianas de las Baleares | Ferran ... Las Basílicas Paleocristianas de las Baleares Ferran Lagarda Mata Ferran. 187 Son Peretó .. “Mosaics de les basíliques paleocristianes de Menorca.

Basílica de Son Peretó - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure La basílica de Son Peretó fou un edifici destinat al culte paleocristià situat a la de les excavacions i els mosaics es troben al Museu d'Història de Manacor. Excavation from late antiquity at Son Peretó | Museu d'Història ... The excavation at Son Peretó is located on the road from Manacor to Sant Llorenç at Mn. Aguiló also discovered the series of mosaics for which Son Peretó is famous. The Catalan archaeologist, Pere de Palol, started the excavations again, (2006): “El proyecto de revisión y adecuación del yacimiento de Son Peretó  Son Peretó | Itineraris Històrics - Diario de Mallorca 24 Des. 2012 Cal assenyalar que el jaciment arqueològic de Son Peretó és molt major Entre els altres mosaics sobresurt la làpida sepulcral d'una dona 

Els mosaics de son Peretó

Son Peretó i el Museu d’Història de Manacor | Itineraris ...

Subscribe

Arquitectura romana d'Orient - Wikiwand